Theehuis herbouwen

De TheehuisStichting Overtuin Bisdom van Vliet is van plan om in de komende jaren het voormalige Theehuis dat in de Overtuin stond, weer te herbouwen. Om dit zo goed mogelijk te doen, hebben zo veel mogelijk informatie nodig over hoe het theehuis er vroeger uit zag. Waar stond het,  wat voor dak zat er op, hoe zagen de tegeltjes er uit, welke kleuren had het, etc. Heeft u nog oude foto’s van het theehuis, toevallig nog een oud onderdeel liggen (mogelijk is ooit een tegeltje, pilaartje of pinakel veilig gesteld). Dan zouden wij daar graag gebruik van willen maken, We hoeven het niet te hebben, maar willen er wel graag een foto van maken.
Mocht u zin hebben om mee te werken aan de herbouw van het Theehuis, dan bent u ook van harte welkom.We zoeken mensen die kunnen timmeren, schilderen, houtdraaien, houtsnijden, dakdekken en technisch tekenen.
Kunt u ons helpen, neem dan contact op met Tony Hardenberg, de Tuinbaas van de Overtuin Bisdom van Vliet. Dit kan via email: Tony@overtuinbisdomvanvliet.nl of even bellen 06-51083974.